Nederlands Deutsch Français English
 • Uitslag als standhouder op de ‘ESEF beurs 2018’

  Uitslag als standhouder op de ‘ESEF beurs 2018’

  ESEF 2018 is dé internationale vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Eens in de twee jaar hebben bedrijven de kans om op een zeer efficiënte wijze nieuwe contacten te leggen en goede zaken te doen. ESEF is de plek om geïnspireerd te worden door de laatste ontwikkelingen, noviteiten, en nieuwste toeleveringsstrategieën, kennisoverdracht en veel nieuwe contacten uit de maakindustrie. Wij zien u graag in onze stand 01.E081. in Utrecht om u nader te informeren.

   

  Uitslag BV heet U van harte welkom!

   

  Meld u gratis aan

 • Uitslag standhouder op Hannover Messe 2017

  Uitslag standhouder op Hannover Messe 2017

  Gedurende een hele week neemt Uitslag deel aan één van de grootste industriebeurzen ter wereld: de Hannover Messe. De beurs vindt plaats van maandag 24 t/m vrijdag 28 april 2017 in Hannover en is jaarlijks goed voor ongeveer 6000 exposanten en ruim 200.000 bezoekers. Uitslag is tijdens deze dagen te vinden in Hal 4 (Stand A04/22), waar het bedrijf laat zien welke innovatieve groei het de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

   

  Uitslag ziet u graag in de stand in Hannover, om u nader te informeren.

   

  Wilt u ons bezoeken? Stuur dan een mail naar info@uitslag.com voor gratis toegangskaarten.

   

  U bent van harte welkom!

 • Uitslag standhouder op de Moulding Expo 2017

  Uitslag standhouder op de Moulding Expo 2017

  De Moulding Expo 2017 is een internationale vakbeurs voor gereedschappen, model- en werktuigbouw.
  Wilt u geïnspireerd worden door de laatste ontwikkelingen, noviteiten, en nieuwste toeleveringsstrategieën, kennisoverdracht en veel nieuwe contacten uit de maakindustrie?
  Dan zien wij u graag in onze stand (D49.1 / Hal 4) in Stuttgart om u nader te informeren.

   

  Uitslag BV heet U van harte welkom!


  Stuur een mail naar info@uitslag.com voor gratis toegangskaarten.


 • Uitslag BV is trots op de aanschaf van 2 nieuwe machines

  2 nieuwe DMC 1450 C freesmachines

  Uitslag BV is trots op de aanschaf van 2 nieuwe machines die sinds begin september geïnstalleerd zijn in onze fabriekshal.

  Met deze DMC 1450 C freesmachines van DMG MORI Benelux bereikt Uitslag BV - als eerste afnemer in Nederland - een nog hoger kwaliteitsniveau en een kortere doorlooptijd.

  Mocht u meer informatie willen: neem dan contact met ons op.

 • Model- en Matrijzenmakerij Twente wordt ‘Uitslag BV’

  Model- en Matrijzenmakerij Twente wordt ‘Uitslag BV’

  Model- en Matrijzenmakerij Twente gaat sinds eind vorig jaar verder als Uitslag B.V. Tijdens een geslaagde relatiemiddag in september 2014 was het Rudie Uitslag die samen met zijn kleinzoon de nieuwe naam onthulde. Met de nieuwe naam wil eigenaar Mirko Uitslag tot uitdrukking brengen dat het bedrijf zich steeds nadrukkelijker manifesteert als een complete partner. Daarnaast ziet hij de nieuwe naam als een eerbetoon aan zijn vader die het bedrijf heeft opgericht en heeft doorontwikkeld tot een krachtige onderneming.

  De naamsverandering is deels ook onbedoeld in gang gezet. Een fixe brand in maart 2014 vernielde een groot deel van de werkplaats en daarnaast een vol automatische vijf-assige CNC freesmachine. Inmiddels is er een nieuwe vol automatische vijf-assige freesmachine in bedrijf genomen, de ‘Zimmermann FZ33’. Uitslag is de eerste onderneming in Nederland die de beschikking heeft over de hoogwaardige en innovatieve 5-assige freesmachine van Zimmermann.